Välkommen till min professionella bilvårdstjänst i Norrtälje. Genom att anlita mig kan du vara säker på att din bil får den vård den behöver för att hålla den i toppskick.

Om du väljer mig kan du räkna med att jag alltid levererar ett högkvalitativt arbete. Jag använder bara de bästa produkterna och jag strävar efter att alltid ge mina kunder den bästa servicen.

Om du är intresserad av att anlita mig för bilvård så är du välkommen att kontakta mig för att boka en tid. Jag ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppform!

Jag erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa privatpersoner att hålla sina bilar i bra toppskick. Jag utför allt från biltvätt och polering till vaxning och interiörtvätt.

Här är några av de tjänster jag erbjuder:

  • Biltvätt: Jag erbjuder professionell biltvätt för att hjälpa dig att hålla din bil ren och välskött. Jag använder ett milt bilschampo och sköljer av bilen noga efter tvätten, samt tar bort flygrost m.m.
  • Polering: Jag hjälper dig att återställa glans och lyster i lacken genom att polera bilen i flera steg. Jag använder ett polermedel speciellt anpassad för din bil och polerar försiktigt för att undvika att skada lacken.
  • Vaxning: Jag hjälper dig att skydda lacken mot väder och vattenavlagringar genom att vaxa och lackskydda bilen. Jag använder högkvalitativt vax för att ge bilen en fin finish.
  • Interiörtvätt: Jag hjälper dig att hålla bilens interiör ren och fräsch genom att tvätta den professionellt. Jag använder ett rengöringsmedel speciellt anpassat för bilar och torkar av alla ytor noga.
  • Polering av strålkastare: Jag erbjuder polering av strålkastare i flera steg för att återställa glans och lyster i strålkastarna. Det hjälper till att förbättra sikten på vägen och öka säkerheten för dig och din familj när du är ute och kör
  • Rutbehandling: Jag erbjuder behandling av vindrutan för ökad vattenavvisning och ökad sikt, vilket medför ökad säkerhet och en behagligare bilfärd

Om du är intresserad av att anlita mig är du välkommen att kontakta mig för att boka en tid. Jag hjälper gärna till att hitta en lösning som passar just dina behov och budget. Genom att anlita mig kan du vara säker på att din bil får den vård den behöver för att hållas i toppskick.

Ring mig, Daniel Fredriksson på telefonnummer: 070 81 85 800 eller fyll i kontaktformuläret.

På bilderna nedan kan du se före och efter bilder på olika bilar.